Kontakt

Kontakt:

 

Samarbejdspartnere kan træffe mig på telefon 30 82 46 35 eller kontakte mig på

mail: kontakt@birgitteornstrup.dk

Henvendelser per mail bedes have et ikke personfølsomt indhold. Skriftlige henvendelser fra samarbejdspartnere med personfølsomt indhold kan i stedet sendes sikkert digitalt via eboks.

 

Henvendelser fra forældre kan ske på telefon 30 82 46 35. Jeg har ikke fast telefontid. Hvis jeg ikke er at træffe på telefonen, så læg gerne besked på min telefonsvarer, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Det er altid muligt at ringe og høre nærmere eller at bestille en uforpligtende samtale.

 

Ved henvendelser omkring mindreårige børn og unge, hvor forældrene er fraskilte skal oplyses, at behandling ved psykolog kræver begge forældremyndighedsindehaveres samtykke, hvor forældremyndigheden er delt.

 

Mht. digital sikkerhed gælder fra den 25. maj nye regler om, hvordan virksomheder skal behandle personoplysninger. De nye regler har til hensigt at sikre, at digitale personlige oplysninger både opbevares og sendes sikkert. Børnepsykologisk Klinik opbevarer og afsender personlige oplysninger sikkert, både når disse er i papirform eller digital form. Dette betyder blandt andet, at klinikkens digitale journalsystem varetages af et sikkert og krypteret it-system.

Ønskes mere information om klinikkens datasikkerhed henvises til informationsbrevet: "Orientering om datasikkerhed i Børnepsykologisk Klinik", som også forefindes tilgængelig i papirform i klinikken.

 

Klinikken er beliggende i Horsens midtby - på Torvet. Det er muligt at parkere i umiddelbar nærhed af klinikken, dog mod betaling. Klinikken ligger på 2. sal, man skal ad trapperne op til 2. sal, hvor vi har indgang (desværre uden elevator) og venteværelse.

Kommer man med offentligt transport er der ca. 15 min. i gåafstand til

Horsens Hovedbanegård, og umiddelbar nærhed til bybustransport.

Her finder du klinikken

 

Børnepsykologisk Klinik

v. Birgitte Ørnstrup

Søndergade 46, 2. sal

8700 Horsens.

Parkering i Horsens Midtby

 

Se her for parkeringsmuligheder i Horsens midtby

 

 

Sommerferie

 

fra d. 16 juli til 10 august 2018

www.mapembed.com

Aut.cand.psych Birgitte Ørnstrup // Søndergade 46 - 2.sal // 8700 Horsens // Mail. kontakt@birgitteornstrup.dk

Copyright © Birgitte Ørnstrup 2014