Kontakt

Kontakt:


Samarbejdspartnere kan træffe mig på telefon 30 82 46 35 eller kontakte mig på

mail: kontakt@birgitteornstrup.dk

Henvendelser per mail bedes have et ikke personfølsomt indhold. Skriftlige henvendelser fra samarbejdspartnere med personfølsomt indhold kan i stedet sendes sikkert digitalt via eboks.


Jeg har ikke fast telefontid. Hvis jeg ikke er at træffe på telefonen, så læg gerne besked på min telefonsvarer, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Ved henvendelser omkring mindreårige børn og unge, hvor forældrene er fraskilte skal oplyses, at behandling ved psykolog kræver begge forældremyndighedsindehaveres samtykke, hvor forældremyndigheden er delt.


Mht. digital sikkerhed gælder fra den 25. maj nye regler om, hvordan virksomheder skal behandle personoplysninger. De nye regler har til hensigt at sikre, at digitale personlige oplysninger både opbevares og sendes sikkert. Børnepsykologisk Klinik opbevarer og afsender personlige oplysninger sikkert, både når disse er i papirform eller digital form. Dette betyder blandt andet, at klinikkens digitale journalsystem varetages af et sikkert og krypteret it-system. 

Ønskes mere information om klinikkens datasikkerhed henvises til informationsbrevet: "Orientering om datasikkerhed i Børnepsykologisk Klinik",
 Sommerferie


i uge 28

 Aut.cand.psych & specialist i børnepsykologi// Birgitte Ørnstrup // Mail. kontakt@birgitteornstrup.dk

Copyright © Birgitte Ørnstrup 2014