Om mig

Om mig:

 

Mit navn er Birgitte Ørnstrup. Jeg er psykolog og har i mere end 15 år arbejdet med børn, unge og familier.

 

Jeg er uddannet cand.psych. fra Århus Universitet i 1997, og autoriseret af Dansk Psykologforening i 2002.

 

Jeg har arbejdet som psykolog, siden jeg blev færdig - alle årene med børn, unge

og familier. I mit arbejde har jeg haft stillinger som skolepsykolog; både kommunal skolepsykolog i henholdsvis Videbæk og Horsens kommune og mere specialiseret i det tidligere Vejle Amt, hvor jeg har varetaget psykologfunktionerne på en amtslig specialskole for børn med funktionsnedsættelser.

 

Udover at arbejde med skoleverdenen og daginstitutionsområder har jeg også varetaget psykologfunktioner indenfor serviceloven herunder vejledt kommunale sagsbehandlere.

I de senere år har jeg arbejdet på døgninstitution, hvor jeg har arbejdet med anbragte børn og unge, og med undersøgelse af børn i forbindelse med forældrekompetence undersøgelser.

Jeg har nedsat mig som privatpraktiserende psykolog fra årsskiftet 2011 først i Bredal ved Vejle siden i Horsens.

Min klinik ligger på torvet i Horsens midtby, hvor jeg har lokale i et klinikfællesskab med to andre psykologer og en akupunktør/massør. Jeg arbejder fortsat udelukkende med børn, unge og familier. I klinikken tilbyder jeg såvel udredning som terapi samt superviserer fortsat forskellige faggrupper på børneområdet.

Jeg har hele tiden som mål at vedblive at dygtiggøre mig og specialisere mig indenfor børnepsykologien. Jeg deltager derfor indimellem i videreuddannelse i ind- og udland. I de senere år har jeg særligt interesseret mig for relationers betydning for børns udvikling herunder tilknytningsproblemer og udviklingsfremmende samspil. I denne forbindelse har jeg taget en del af min efteruddannelse i Norge og blevet superviseret af Haldor Øvreeide og Kirsti Haaland. Herhjemme har jeg især interesseret mig for at implementere Susan Harts "neuroaffektive udviklingspsykologi" i min forståelse af børns følelsesmæssige udvikling, og jeg er certificeret som Theraplay terapeut (level 1).

 

Privat er jeg mor til 2, bosat med børnenes far og selv oprindelig fra Horsens.

Aut.cand.psych Birgitte Ørnstrup // Søndergade 46 - 2.sal // 8700 Horsens // Mail. kontakt@birgitteornstrup.dk

Copyright © Birgitte Ørnstrup 2014